Pozovite nas: +381 36 426 500

Wellness

WELLNESS

Wellness

 • Fotografija sa recepcije za wellness i spa centra u Vrnjačkoj banji. Na slici se vide dve koleginice koje rade na recepciji Solaris Resorta

  WELLNESS & SPA

  Na prostoru koji zauzima površinu od 1000m2 stvorili smo najprestižniji wellness centar u regionu sa jedinstvenom ponudom.

  Detaljnije
 • MASAŽE

  U kombinaciji sa  ostalim  sadržajima, kada su telo i  mišići opušteni,  masaža predstavlja savršen završetak posete wellness centru.

  Detaljnije
 • SLANA SOBA

  Haloterapija ili tretman u prilagođenom prostoru koji podražava mikroklimu slane sobe predstavlja prirodnu metodu za prevenciju i unapređenje zdravlja.

  Detaljnije
 • JACUZZI

  Hidromasažne kade se baziraju na sadejstvu tople vode i različitih vrsta mlaznica  kako bi intenzivirale efekat hidromasaže i u potpunosti opustile Vaše telo.

  Detaljnije
 • AROMA TUŠEVI & TROPSKA KIŠA

  Popularni tuševi zadovoljstva nude različite varijacije vodenih efekata kako bi stimulisali, okrepili i osvežili čitavo telo i um.

  Detaljnije
 • HLADNA SOBA

  Hladna soba je prostorija u kojoj se temperatura spušta i do -5ºC i koristi se u kombinaciji sa saunom. Naizmenično izlažući telo najpre visokim, a potom izuzetno niskim temperaturama podstičete cirkulaciju i osnažujete metabolizam.

  Detaljnije
 • TOPLE KLUPE

  Prijatna temperatura klupa od 37˚C oslobađa telo negativnih tenzija  i grčeva nastalih usled stresa koji se svakodnevno nagomilava. Toplota  koju emituju klupe blagotvorno  deluje na nervni sistem i  pomaže telu da se vrati u prirodni balans.

  Detaljnije
 • LEDOMAT

  Sitan led koji je u ponudi namenjen je takođe rashlađivanju nakon upotebe saune. Led se koristi ukoliko želite da određene tačke na telu izložite ekstremnim temperaturnim razlikama dodatno na taj način stimulišući rad krvnih sudova.

  Detaljnije
 • FINSKA SAUNA

  Finska sauna je prostorija napravljena od drveta u kojoj temeperatura vazduha varira između 70 i 100ºC dok se vlažnost vazduha zadržava u opsegu između 10 i 15 procenata.

  Detaljnije
 • RUSKA SAUNA

  Ruska sauna je nešto drugačija u odnosu na Finsku saunu jer je u njoj temperatura niža, a vlažnost vazduha veća.

  Zvezdano nebo koje obasjava Rusku saunu predstavlja poseban užitak i oslobađa od stresa.

  Detaljnije
 • PARNO KUPATILO

  Parno kupatilo se smatra izuzetnim zadovoljstvom koje se pozitivno odražava na organizam, potkrepljuje ga i osvežava.

  Detaljnije

  Promeni / Otkaži rezervaciju »

  Želite da vam naši agenti pošalju personalizovanu ponudu na osnovu vašeg upita? Molimo ispunite obrazac ispod i javićemo vam se u najkraćem mogućem roku.”

  Pozovite naš rezervacioni centar na +381 36 426 500 za sve informacije koje vas zanimaju.