fbpx

Uslovi korišćenja

USLOVI KORIŠĆENJA

Kućni red
Pravila ponašanja

Poštovani,

 

Molimo Vas da se upoznate sa Izvodom iz kućnog reda i da se pridržavate navedenih molbi, kako bi na pravi način proveli svoj boravak u Solaris Resorts-u:

 • Radno vreme recepcije je od 00:00h do 24:00h;
 • Sobe mogu koristiti samo gosti koji su propisno prijavljeni na recepciji, za šta je potreban važeći lični dokument;
 • Svi gosti su u obavezi da nose ID kartice tokom boravka prilikom odlaska u restoran, kao i za prijavu korišćenja wellness centra;
 • Apartman se izdaje najranije u 14:00h , a isti se napušta do 11:00h ujutru;
 • Kad izlazite iz apartmana, molimo Vas da zaključate vrata i ključ ostavite na recepciji;
 • Zadržavanje u apartmanu posle 11:00h smatraće se da je gost odlučio da produži svoj boravak, pa će se shodno cenovniku, izvršiti naplata za sledeći dan;
 • U apartmanima se ne smeju koristiti grejalice, pegle i drugi uređaji van predviđenog inventara, koji mogu izazvati požar;
 • U slučaju požara proučite plan evakuacije koji se nalazi na unutrašnjoj strani Vašeg apartmana. Takođe molimo Vas da o požaru odmah obavestite recepciju;
 • U Vašem mini-baru se nalazi veliki izbor pića, a njihovo konzumiranje se naplaćuje prema istaknutom cenovniku. Molimo Vas da korišćenje mini-bara prijavite na recepciji;
 • Gosti su dužni da čuvaju inventar, instalacije i uređaje u apartmanima. Svako oštećenje biće naplaćeno po cenovniku inventara. Gost je dužan da pri ulasku u apartman proveri inventar koji mu je na raspolaganju i eventualni nedostatak odmah prijavi osoblju objekta;
 • Svaka poseta u apartmanu mora biti uredno prijavljena na recepciji uz deponovanje lične karte ili neke druge važeće isprave;
 • Gosti ne smeju izazivati neugodnu buku i time remetiti mir u objektu;
 • Gosti moraju biti prikladno obučeni kada se kreću kroz javne prostore hotela;
 • Strogo je zabranjeno uvođenje kućnih ljubimaca u smeštajne jedinice i zajedničke prostorije Solaris Resorts-a bez najave prilikom rezervacije;
 • U Solaris Resorts-u su dostupne usluge pranja i peglanja veša prema važećem cenovniku koji se nalazi u informatoru.

 

Solaris Resorts

Vam stoji na usluzi tokom Vašeg boravka za sve informacije i pomoć

U nastavku se nalaze pravila ponašanja gostiju u wellness centru kako bi Vaš boravak protekao u što boljem redu:

 1. RADNO VREME wellness centra je svakim danom od 10:00 do 21:00.
 2. REGISTRACIJA ULASKA GOSTA – pre ulaska u wellness centar obavezno je na recepciji pokazati identifikacionu karticu (za hotelske goste) i popuniti izjavu za dete. Nakon prijave, gost dobija narukvicu od ormarića za lične stvari. Tokom boravka u wellness centru, narukvica se sve vreme mora nositi na ruci. Ukoliko se odlučite da ne nosite, hotel ne odgovara za sadržaj u ormariću. Narukvica ne sme da se iznosi iz wellness centra.
 3. ODEVANJE – kupaći kostimi su obavezni. Nudizam nije dozvoljen. Prateću opremu, kao što su peškir, bade-kecelja i papuče, dobijate u wellness centru.
 4. DECA U WELLNESS CENTRU- Deca do 12 godina mogu koristiti samo bazen sa slano vodom i slanu sobu uz obaveznu pratnju roditelja/staratelja i to u terminu od 10 do 18h. Deci do 12 godina je zabranjeno korišćenje sledećih sadržaja: tople klupe, finska i ruska sauna, parno kupatilo, mrvljeni led, jacuzzi i aroma & tropski tuševi iz bezbednosnih razloga. Deca ispod 3 godine prilikom kupanja u bazenu, obavezno moraju imati pelene namenski proizvedene za vodu iz sanitarnih razloga.
 5. NAPOMENITE EVENTUALNE ZDRAVSTVENE PROBLEME – Ukoliko imate bilo kakvih zdravstvenih problema, napomenite to prilikom rezervacije svog termina kako biste izbegli neželjene posledice ili kako bi Vam se preporučio koristan savet od strane našeg osoblja u wellness centru.
 6. VREDNE STVARI – kako biste izbegli nepotreban stres, ljubazno Vas molimo da vredne stvari ne nosite sa sobom. Osoblje wellness centra ne garantuje za bezbednost Vaših ličnih stvari.
 7. IZABERITE NAJBOLJE ZA SEBE – bilo da se radi o muzici, svetlu, razgovoru ili ćutanju tokom tretmana ili jačini masaže, obratite se nama. Mi smo tu kako bismo se prilagodili Vašim potrebama i željama, kako bi Vaš boravak kod nas bio što prijatniji.
 8. POŠTUJMO JEDNI DRUGE – toplo preporučujemo da svoje mobilne telefone ostavite u sobi/apartmanu ili ormariću. Ukoliko morate da nosite telefon, insistiramo da budete obzirni prema drugima. Svi tonovi telefona moraju biti utišani, a razgovori što tiši. Fotografisanje je dozvoljeno jedino ukoliko ne ugrožava privatnost ostalih gostiju. Gosti koji ne poštuju ova pravila će biti upozoreni od strane osoblja wellness centra  ili će biti zamoljeni da isti napuste.
 9. ZAKAZIVANJE TRETMANA I MASAŽA – da biste dobili tretman koji Vam odgovara, preporučujemo da svoj termin zakažete dan-dva unapred. Pažljivo odaberite tretman ili masažu koju želite uz konsultaciju sa našim osobljem. Molimo Vas da dođete 15 minuta pre zakazanog termina, ukoliko kasnite, Vaš tretman će biti skraćen i trajaće kraće od predviđenog. Pri zakazivanju, molimo Vas, za strpljenje kako biste dobili sve informacije o željenoj usluzi i na taj način izblegli sve eventualne nesporazume (trajanje masaže, intenzitet i slično...)
 10. OTKAZIVANJE TRETMANA ILI MASAŽE – ponekad je nemoguće sve isplanirati i morate da otkažete Vaš termin. Ukoliko Vam se to dogodi, obavestite nas u što kraćem roku.
 11. UNOŠENJE HRANE I PIĆA NIJE DOZVOLJENO – Piće može poslužiti samo personal hotela na osnovu zvaničnog cenovnika hotela Solaris Resorts.
 12. RENOVIRANJE, POPRAVKE – Menadžment hotela zadržava pravo da zatvori deo ili celu wellness zonu u slučajevima popravke, renoviranja, iznenadnih/neplaniranih radova ili drugih slučajeva.
 13. OSTALI KORISNI SAVETI:
  • Tuširanje je obavezno pre korišćenja bilo koje usluge.
  • Nemojte jesti najmanje 1h pre zakazanog termina.
  • Izbegavajte konzumiranje alkohola.
  • Wellness centar je nepušačka zona.
  • Depiliranje ili brijanje obavite bar 2h pre zakazanog termina.
  • Unosite dovoljno tečnosti
 14. EKO SAVET – Poštujte svoju okolinu. Štedite prilikom korišćenja vode i peškira.
 15. SITUACIJE KOJE NISU DEFINISANE PRAVILNIKOM – na licu mesta definiše menadžer wellness centra.