NOVO u Wellness centru SOLARIS RESORTS-a

APARATIVNI TRETMANI

 

DIJAMANTNA MIKRODERMOABRAZIJA LICA, VRATA I DEKOLTEA

Dijamantna mikrodermoabrazija je mehaničko skidanje izumrlih slojeva kože uz pomoć sonde sa dijamantskom glavom i vakumom koji ujedno vrši i vakum masažu. Efikasna je kod svih tipova kože.

Mikrodermoabrazija je neinvazivna metoda bez hemijskih sredstava. Poboljšava teksturu i izgled kože, zaglađuje fine linije i pomaže kod uklanjanja površinskih mrlja koje su posledica starenja i preteranog izlaganja suncu. Smanjuje proširene pore i ublažava ožiljke od akni.

 

USLUGACENA
MIKRODERMOABRAZIJA LICA, VRATA I DEKOLTEA SA UMIRUJUĆOM MASKOM 40 MIN.2.800 DIN
MIKRODERMOABRAZIJA LICA, VRATA I DEKOLTEA SA BIOLOŠKIM TRETMANOM 60 MIN.5.500 DIN

MEZOTERAPIJA BEZ IGLE

Mezoterapija bez igle alternativa je klasičnoj mezoterapiji u kojoj se upotrebljavaju igle. Ovaj tretman radi se isključivo bez igle i samim tim onemogućuju se nus pojave koje su praćene injekcijama.

Predstavlja estetsku proceduru, kojom se u kožu ubacuju visoko kvalitetne hranljive materije koje tkivu nedostaju poput hijalurona i kiseonika, a neophodne su za njegovo pravilno funkcionisanje. Mezoterapija bez igle ubrzano podmlađuje i regeneriše kožu lica, poboljšava izgled tena, hrani tkiva i preoblikuje konture lica.

 

USLUGACENA
MEZOTERAPIJA BEZ IGLE SA UMIRUJUĆOM MASKOM 40 MIN.2.800 DIN
MEZOTERAPIJA BEZ IGLE SA BIOLOŠKIM TRETMANOM 60 MIN.6.000 DIN

RADIOTALASNI LIFTING

Radiotalasni lifting je efikasna neagresivna metoda podmlađivanja. Idealno je rešenje za učvršćivanje kože lica i vrata na maksimalno komforan i bezbedan način.

Radiotalasi stimulišu obnavljanje i proizvodnju kolagena i elastina, što podstiče proces regeneracije. Koža lica je čvršća, bore ublažene, kesice ispod očiju se smanjuju, a lice poprima svež i podmlađen izgled.

 

USLUGACENA
RADIOTALASNI LIFTING LICA I VRATA SA BIOLOŠKIM TRETMANOM LICA 65 MIN.6.000 DIN

ULTRAZVUČNA ŠPATULA

Ultrazvučna špatula je moderna alternativa tradicionalnom mehaničkom čišćenju lica. Otklanja mrtve ćelije sa površine kože, oslobađa je od toksičnih materija, bakterija i ostatka kozmetike. Pored čišćenja, koristi se i za ubacivanje hranljivih materija u kožu, pa je nakon tretmana koža čista i nežna.

Ultrazvučni talasi revitalizuju kožu, a hranljive materije pretvaraju u paru i time omogućavaju njihov put u dublje slojeve kože.

Biološki tretman ultrazvučnom špatulom podmlađuje kožu lica, poboljšava njenu elastičnost i smanjuje pore. Tretman je idealan i za dubinsku hidrataciju i zatezanje kože, što je čini glatkom i baršunastom.

 

USLUGACENA
BIOLOŠKI TRETMAN ČIŠĆENJA LICA ULTRAZVUČNOM ŠPATULOM 40 MIN.2.800 DIN

ULTRAZVUČNA LIPOSUKCIJA (KAVITACIJA)

Ultrazvučna liposukcija (kavitacija) je metoda koja smanjuje masne naslage i celulit na kritičnim regijama, kao što su butine, stomak, zadnjica, struk i drugo. Tkivo se priprema vakum masažom i zagreva infracrvenim zracima, a potom se pomoću ultrazvuka utiče na masne ćelije sve do najdubljih slojeva. Čvrste masne ćelije se razlažu i u tečnom stanju lako izbacuju iz tela prirodnim putem uz pomoć limfne drenaže. Po tretmanu se smanjuje obim regije od 2 cm do 4 cm.

Savet terapeuta je da se nakon ultrazvučne liposukcije nastavi sa manuelnom masažom, u cilju postizanja boljih rezultata.

 

USLUGACENA
KAVITACIJA – ULTRAZVUČNA LIPOSUKCIJA SA PAKOVANJEM ZA ZATEZANJE KOŽE 60 MIN.4.800 DIN