Sobe

SOBE

Elegantno uređene sobe koje karakteriše minimalistička svedenost u stilu i brižljivo odabrani kolorit, obezbediće Vam maksimalnu udobnost i komfor.

 • PENTHOUSE APARTMAN

  110m2 / 2 sobe

  Penthouse je najkomforniji apartman u okviru hotela sa površinom od 110 m2 i u njemu mogu boraviti 5 osoba. Kombinacija lepote i luksuza se može videti svuda, od velike dnevne sobe, opremljene kuhinje, 2 kupatila, 2 veličanstvene spavaće sobe, pa do čak 4 prostrane terase gde se možete opustiti i uživati na svežem vazduhu koji dolazi sa obližnje planine Goč. Ukoliko želite da se osećate kao kod kuće, ovaj apartman je idealan za Vas – neverovatna udobnost učiniće da nam se uvek rado vratite.

  Detaljnije

 • PORODIČNA SOBA

  45m2 / 2 sobe

  Porodične sobe su pogodne za boravak 4 osobe, jer poseduju 2 fizički odvojene spavaće sobe i kupatilo. Porodična soba pruža idealnu mogućnost za odmor sa decom. Određene sobe imaju predivan pogled na zelenilo resorta i prostrane terase gde se možete opustiti i uživati na svežem banjskom vazduhu. Ove svetle i udobne sobe kreirane su sa posebnom pažnjom i željom da našim gostima obezbede potpuni ugođaj.

  Detaljnije

 • CLASSIC APARTMAN

  45m2 / 2 sobe

  Classic apartmani su veoma komforni i sastoje se od spavaće sobe, dnevne sobe, kuhinje i kupatila. Moderan dizajn, prostranost i udaljenost od buke, čini ovaj apartman savršenim prostorom za vaš odmor. Većina apartmana je sa prostranim terasama koje gledaju na predivni vrt i zelenilo, gde se možete opustiti uz svež vazduh i cvrkut ptica. U classic apartman mogu se smestiti maksimalano 3 osobe.

  Detaljnije

 • STANDARD SOBA

  25m2 / 1 soba

  Naša standard soba poseduje spavaću sobu, kupatilo i prostranu terasu. Idealna je za goste koji standarde po pitanju kvaliteta odmora podižu na najviši nivo.

  Po Vašoj želji kreveti mogu biti razdvojeni ili spojeni – francuski ležaj.

  Detaljnije