Rezervacija

Solaris Resort

  Please fill out the form on the previous page.

  Solaris Resorts je nov i moderno opremljen objekat u turističkoj ponudi Vrnjačke Banje. Smešten je u mirnom delu banje, u neposrednoj blizini banjske promenade. Ambijent odiše komforom, prijatnošću i umetničkim šarmom koji goste neće ostaviti ravnodušnim.

  Objekat nudi luksuzne apartmane i porodične sobe sa elegantnim enterijerom, restoran, aperitiv bar, salu za seminare, sopstveni parking prostor. Idealno je mesto za odmor, opuštanje i uživanje. Ljubazno, profesionalno i uslužno osoblje pruža uslugu merenu najvišim svetskim standardima.

  • PRAZNIČNI PAKET

   Praznici su idealna prilika da otputujete sa porodicom, napunite baterije i odmorite. Pripremili smo bogatu trpezu, uskršnja jaja i roštilj na otvorenom...

   Cena od: 34.900 din /299 €
  • SOLARIS SPRING

   April je idealan mesec za odmor, a Vrnjačka Banja u proleće uživa u vrlo prijatnim temperaturama. Iskoristite lepo vreme i provedite aprilske dane na poseban način

   Cena od: 12.400 din / 106 €
  • Banjski užitak

   Provedite romantične trenutke na jedan zaista poseban način i doživite nezaboravno iskustvo, jer prolećne boje Vrnjačke Banje su pravi izbor za Vas.

   Cena od: 19.210 din / 165 €
  • Porodični odmor u Vrnjačkoj Banji

   GRATIS boravak dece do 12 god. u Solaris Resortu, ritual u parnom kupatilu, svakodnevno korišćenje wellness-a, 3h korišćenje igraonice u Vrnjačkoj Banji.

   Cena od: 26.330 / 227 €

  CLASSIC APARTMAN

  Classic apartmani su veoma komforni i sastoje se od spavaće sobe, dnevne sobe, kuhinje i kupatila. Moderan dizajn, prostranost i udaljenost od buke, čini ovaj apartman savršenim prostorom za vaš odmor. Većina apartmana je sa prostranim terasama koje gledaju na predivni vrt i zelenilo, gde se možete opustiti uz svež vazduh i cvrkut ptica. U classic apartman mogu se smestiti maksimalano 3 osobe.

  Detaljnije

   Promeni / Otkaži rezervaciju »

   Želite da vam naši agenti pošalju personalizovanu ponudu na osnovu vašeg upita? Molimo ispunite obrazac ispod i javićemo vam se u najkraćem mogućem roku.”

    Pozovite naš rezervacioni centar na +381 36 426 500 za sve informacije koje vas zanimaju.