Pozovite nas: +381 36 426 500

Solaris HOME

Da li ste ikada pomislili kako bi bilo živeti u hotelu sa četiri zvezdice?

Do 2 osobe6.000 din / 52 €
3 i više osoba8.000 din / 69 €

Paket važi za minimum 20 noći.
Cena se odnosi na najam apartmana po danu.

  • Smeštaj u apartmanu ili porodičnoj sobi na bazi polupansiona.
  • Svakodnevno korišćenje wellness & spa centra.
  • Svakodnevno korišćenje dečije igraonice Zvončica u sklopu hotela
  • Svakodnevno čišćenje apartmana
  • Korišćenje usluge perionice 2 puta nedeljno.
  • Zamena posteljine na trodnevnom nivou
  • Natkriveni parking prostor pod video nadzorom.
  • Wi-fi konekcija u celom kompleksu.

Da li ste u ovim teškim vremenima pomislili kako biste želeli da se sa svojom porodicom pomerite od svega i relaksirate svoj um i telo uz sve uslove za život i rad?

Solaris Resorts Vam predstavlja akciju pod nazivom „Solaris Home“ u kojoj Vam pružamo mogućnost da zamenite svoj dom boravkom u našem hotelu, a da u isto vreme ne zamenite onu istu toplinu koja ga krasi. Ukoliko ovih dana radite od kuće i svaki odlazak u kupovinu životnih namirnica za Vas predstavlja stres i strepnju od zaraze Covidom 19, razmislite o tome da već sutra zamenite svoje okruženje onim u kome se ta mogućnost svodi na minimum.

Hotel Solaris Resorts se prostire na površini od 1ha i sastoji se od 9 vila čija ukupna površina preko 6.500m 2 . Hotel poseduje najprestižniji wellness centar, dva restorana, dve seminar sale, vrt sa preko 1500 sadnica i renovirani lobby bar sa bibliotekom.

Da li ste znali da je „Solaris Resorts“ izgrađen po ugledu na apartmanska naselja i da su ulazi u svaku od devet vila posebni? Ukoliko niste, želimo da Vas uputimo.

Hotel „Solaris Resorts“ je izgrađen tako da je 91 smeštajna jedinica raspoređena u 9 vila, što znači da u jednoj vili ne može biti više od 10 apartmana. Ukoliko računate da se u svakom apartmanu u proseku nalazi dve osobe, jasno Vam je da u jednoj zgradi ne može biti više od 20 osoba, što je složićete se manje nego u bilo kojoj stambenoj zgradi u kojoj živite. Zašto su naše zgrade bezbednije nego bilo koja stambena zgrada? Zato što se kompletna dezinfekcija prostora vrši na sat vremena, za razliku od stambenih zgrada u kojima od jedne do druge dezinfekcije može proći i par dana.

Naše smeštajne jedinice nisu standardne hotelske smeštajne jedinice manje kvadrature. Apartmani se prostiru na 45m2 i obuhvataju dnevnu sobu, spavaću sobu, čajnu kuhinju, hodnik, kupatilo i terasu. Porodične sobe obuhvataju dve odvojene spavaće sobe, hodnik, kupatilo i terasu.

Da li ste znali da je svaki odlazak u kupovinu rizičniji od obroka u našem restoranu?

Zašto Vam ovo govorimo? Zato što imamo neosporive činjenice i tvrdimo da je tako. Naš restoran ima 120 sedećih mesta, ali poštujući mere Vlade Republike Srbije koristimo samo 25% našeg kapaciteta. Svaki gost je u obavezi da tokom služenja nosi masku i rukavice koje dobija od nas potpuno besplatno. Dezinfekcija kompletnog prostora se vrši pre i posle svakog obroka, dok se dezinfekcija svakog stola vrši nakon svakog završenog obroka za istim. Gosti su na propisanoj distanci, dok svi konobari nose zaštitne maske. O kvalitetu hrane nema potrebe da govorimo, specijaliteti tri kuvara sa različitih podneblja (Francuske, Meksika i Srbije), uz njihovo dugogodišnje kulinarsko iskustvo govore o tome. A tu je i veliki broj sertifikata, među kojima su ISO, HACCAP i HALAL.

Da li ste znali da je u borbi protiv virusa najbitniji imunitet?

Imunitet predstavlja sposobnost organizma da odgovori na infekcije izazvane virusima i bakterijama. Da li ste upućeni da boravkom u wellness centru možete znatno ojačati svoj imunitet? Kod nas ćete u svom drugom domu na raspolaganju imati wellness centar u kome možete koristiti sve sadržaje, od čega u ovom periodu posebno ističemo slanu sobu u kojoj možete osvežiti svoj respiratorni sistem jer je dokazano da je boravak u slanoj sobi u trajanju od 45 min ekvivalentan boravku od 3 dana na moru. Korišćenje wellness centra se zakazuje, tako da u svakom trenutku vršimo kontrolu dozvoljenog broja korisnika. Velelepni wellness centar koji nosi titulu najprestižnijeg u regionu, pored toga što se prostire na 1000m 2 , jako je dobro organizovan za funcionisanje u trenutnoj situaciji.

Njegova najveća prednost je ta što u njemu neometano može da boravi veći broj ljudi, uz strogo vođenje računa o terminima koršćenja.

Korišćenje wellness centra se zakazuje unapred, tako da se u svakom trenutku broj korisnika kontroliše.

Da li ste u periodima izolacije poželeli da imate dvorište?

Ukoliko živite u velikom gradu, mana može biti manjak zelenih površina i prirode oko Vas. Ukoliko svoj dom zamenite Solarisom, Vaša želja će biti ispunjena. Na površini od jednog hektara na kojoj se prostire Resort, veći deo zauzima zelena oaza prepuna različitih vrsta biljaka. Iskoristite svaki sunčani dan, tako što ćete svoju prvu kafu popiti okruženi prelepim vrtom. Čitav kompleks je ograđen, tako da ukoliko dolazite sa decom, možete im bez bilo kakve bojazni dozvoliti da se igraju u dvorištu.

Pitate se: “Ukoliko dođemo u hotel, ko će nam čuvati decu?“

Solaris Resorts poseduje igraonicu sa profesionalnim animatorom u kome će Vaše dete pored igre u kojoj će uživati, učestvovati u radionicama i provoditi vreme i sa drugom decom koja se tu nalaze. Za to vreme, vi ćete moći da uživate u wellness centru, ili radno ukoliko radite od kuće.

Da li ste se zapitali ako ostanete više od mesec dana šta ćete učiniti sa garderobom?

U sklopu paketa „Solaris Home“ ćete na raspolaganju imati usluge vešeraja. Naš hotel poseduje potpuno nov vešeraj u kome se nalaze profesionalne mašine prilagođene za pranje i sušenje bilo koje vrste materijala. Obaveze koje inače kući morate obavljati, moći ćete da prepustite našem osoblju.

Zašto je boravak u Solarisu i Vrnjačkoj Banji bezbedniji nego u gradu u kome se sada nalazite?

Zvanični podaci zdravstva i kriznog štaba govore za nas. Od početka epidemije među stanovnicima Vrnjačke Banje potvrđeno je 70 slučajeva COVIDA 19. Više od 50% osoba od 70 potvrđenih slučajeva uopšte nije boravilo u Vrnjačkoj Banji tokom bolesti, već su u pitanju bili studenti i osobe koje žive i rade u većim gradovima, ali im je prijavljeno mesto prebivališta Vrnjačka Banja, te su iz tog razloga vođeni kao slučajevi sa teritorije naše opštine. Na svu sreću Vrnjačka Banja nije imala smrtne slučajeve, pa čak ni one koji su bili na respiratorima.

Vrnjačka Banja je prelepa u jesen, uživaćete dok na čistom vazduhu šetate banjskim parkom gde se boje jeseni prelivaju u nesvakidašnjim nijansama. Žubor reke pratiće Vas duž čitave promenade. Slobodno vreme možete da iskoristite na različite načine, tu smo da za Vas organizujemo izlete do obližnje planine Goč, manastira, zološkog vrta, vožnju kvadovima, a možete da se oprobate i u streličarstvu.

Čekamo Vas u Vrnjačkoj Banji.

Opšte napomene

  • Prijava gostiju od 14h
  • Odjava gostiju do 11h
  • Mogućnost kasnije odjave (na zahtev)
  • Doručak/ večera se služi na bazi izložbenog stola / direktan servis, u zavisnosti od broja gostiju
  • Boravišna taksa 120 din. / 1 € po osobi po danu
  • Osiguranje 12 din. / 0,10 € po osobi po danu

Način plaćanja

Obavezna uplata avansa 30% od ukupnog iznosa.

  • Gotovinski
  • Virmanski
  • Kreditnim karticama (VISA, VISA ELECTRON, MASTER CARD, MAESTRO, DINA CARD i AMERICAN EXPRESS)

Otkazni rok rezervacije je 5 dana pre dolaska. U slučaju nedolaska ili otkaza kraćeg od 5 dana uplaćeni avans se ne refundira.

U slučaju skraćenja boravka od strane individualnih gostiju, Solaris Resorts zadržava pravo da naplati 15% vrednosti nerealizovanog dela aranžmana. Nadoknada za skraćenje boravka se ne naplaćuje u slučajevima: iznenadne bolesti gosta, smrtnog slučaja u užoj porodici, elementarne nepogode, vanrednog stanja.

Uslovi boravka za decu

  • Deca do 4 godine ostvaruju besplatan boravak
  • Deca od 4 do 12 godina plaćaju obroke 700 dinara / 6 €
  • Deca do 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu
  • Deca od 7 do 15 godina plaćaju boravišnu taksu 60 dinara / 0,5 € po danu
  • Deca plaćaju osiguranje 12 dinara / 0,1 € po danu

Deca do 12 godina koriste slanu sobu i zatvoreni bazen sa slanom vodom u pratnji roditelja u dečijem wellness terminu od 10h do 18h.

  Promeni / Otkaži rezervaciju »

  Želite da vam naši agenti pošalju personalizovanu ponudu na osnovu vašeg upita? Molimo ispunite obrazac ispod i javićemo vam se u najkraćem mogućem roku.”

   Pozovite naš rezervacioni centar na +381 36 426 500 za sve informacije koje vas zanimaju.