Pozovite nas: +381 36 426 500

Rad iz Solarisa

Zamenite rad od kuće, radom iz hotela Solaris

Za mnoge su hotelske sobe asocijacija na putovanja, opuštajući odmor ili čak dobar san nakon dugih poslovnih sastanaka. Da li ste znali da hotelska soba ili apartman mogu postati Vaša kancelarija i mesto za nesmetani rad?

Zbog celokupne situacije u svetu, nailazimo na nove izazove i nove potrebe onih koji rade od kuće. Rad iz stana ili kuće podrazumeva i da ste okruženi decom, kućnim ljubimcima ili partnerom, što može jako uticati na Vašu produktivnost i koncentraciju. Mi smo tu da Vam pomognemo i ponudimo rešenje koje je dobro i za Vas i za Vašu porodicu.

Novina u okviru našeg resorta je upravo mogućnost rada iz hotela tokom radnih dana. U nastavku pročitajte koje su prednosti i šta sve uključuje naš paket.

Vaša nova kancelarija

Nekada je dovoljno samo da promenimo neposredno okruženje pa da dobijemo novu injekciju entuzijazma i kreativnosti. U Solarisu vam nudimo dve opcije. Možete dobiti kancelariju u okviru svog apartmana ili možete raditi u našoj seminar sali. Za koju god opciju da se odlučite, na raspolaganju imate radni sto i stolicu, a uz odličnu wi-fi vezu možete obavljati Vaše video pozive kad god Vam to odgovara.

Usluge skeniranja i štampanja su Vam dostupne na recepciji. Ako su Vam potrebne posebne prostorije za online sastanke, dovoljno je da se obratite našem zaposlenom. U skladu sa našim kapacitetima, obezbedićemo uslove krojene po Vašim potrebama.

Ne morate da brinete o hrani

U restoranu Biber možete probati vrhunske kulinarske specijalitete. Naši kuvari vode računa o tome da hrana bude kvalitetna i prilagođena svima, a posebnu pažnju posvećuju i prezentaciji samih jela.

U okviru našeg paketa uključene su i usluge polupansiona. Započnite dan uz ukusan doručak u toplom i prijatnom ambijentu. Za večeru odaberite specijalitete iz našeg bogatog menija i završite radni dan uz gastronomski užitak.

Animacija za decu

Ukoliko radite od kuće, sigurno ste se suočili sa problemom kako da provedete kvalitetno vreme sa svojom decom, a u isto vreme da se posvetite poslu. Tokom boravka u Solarisu možete biti bezbrižni jer imamo savršeno mesto za dnevni boravak vaše dece.

U okviru Solaris Resorts-a nalazi se igraonica “Zvončica” u kojoj će Vaši mališani sigurno uživati. Prostire se na 100m2 i opremljena je najraznovrsnijim sadržajima. Ono na šta smo ponosni su naši animatori koji kroz igru, radionice i društvene igre čine da vreme koje deca provedu u igraonici bude kvalitetno i zabavno.

Svakog dana u periodu od 08 – 17h, naši animatori su tu za Vašu decu. Osim boravka u igraonici, organizujemo druženja u velikom dvorištu Solaris resorts-a. Kroz kreativne igrice podstičemo takmičarski i timski duh najmlađih, a najbolji budu nagrađeni slatkim poklonima.

Online učionica za Vašu decu

Ukoliko Vaše dete pohađa online nastavu, uživaće u svojoj novoj učionici. Obezbedili smo radni sto i stolicu i za male đake, tako da predavanja mogu pratiti iz udobnosti svog apartmana.

Pauza za užinu

Užina u podne je zdrava navika i posebno važna za decu, bilo da prave pauzu u igri ili pauzu u učenju. Zato je Solaris obezbedio užinu za njih svakog dana u 12h.

Osveženje i užina su isto tako potrebni i odraslima u toku radnog vremena. U trenucima kada vam je potrebna dodatna koncentracija, napravite kafe-pauzu ili se osvežite voćem.

Vreme za uživanje u Spa centru

Da li postoji bolji način da se opustite posle napornog dana od boravka u Solarisovom welness&spa centru? Na raspolaganju su Vam raznovrsni sadržaji poput bazena, ruske i finske
saune, parnog kupatila i jakuzzi-ja. Prepororučujemo plivanje u bazenu sa slanom vodom u kombinaciji sa saunama koji će opustiti Vaše mišiće i osloboditi Vas nakupljenog stresa.

Polupansion po osobi po danu

Broj osoba3 do 4 noći5 do 7 noći8 i više noći
Za 1 osobu10.170 din / 87 €9.040 din / 77 €6.780 din / 58 €
Za 2 osobe6.732 din / 58 €5.984 din / 51 €
4.488 din / 38 €

Uslovi boravka za decu

  • deca do 4 godine ostvaruju besplatan boravak
  • deca od 4 do 12 godina plaćaju polupansion 2.600 dinara / 22 €
  • deca do 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu
  • deca od 7 do 15 godina plaćaju boravišnu taksu 60 dinara / 0,5 € po danu
  • deca plaćaju osiguranje 12 dinara / 0,1 € po danu
  • za boravak 8 i više noći, deca doplaćuju samo obroke 700 dinara / 6 €

 

 • Deca do 12 godina koriste slanu sobu i zatvoreni bazen sa slanom vodom u pratnji roditelja u dečijem wellness terminu od 10h do 18h.

  Promeni / Otkaži rezervaciju »

  Želite da vam naši agenti pošalju personalizovanu ponudu na osnovu vašeg upita? Molimo ispunite obrazac ispod i javićemo vam se u najkraćem mogućem roku.”

   Pozovite naš rezervacioni centar na +381 36 426 500 za sve informacije koje vas zanimaju.