Pozovite nas: +381 36 426 500

Porodično leto u Vrnjačkoj Banji

Tražite mesto u Srbiji za letovanje sa decom?

Odmor sa decom često zahteva dosta organizacije, brige o hrani i dodatnim aktivnostima, a izazov je sve uskladiti tako da ostane vremena da se i roditelji odmore. Najbolji način da Vaš odmor učinite nezaboravnim je da odaberete resort a mi Vam dajemo pet razloga zašto je boravak u resortu prava oduka.Uživanje na suncu kraj Bio dizajn bazena u solaris hotelu u Vrnjačkoj banji

Solaris resorts u Vrnjačkoj Banji u svojoj ponudi ima porodični paket koji je namenjen za letovanje sa porodicom u trajanju od 4 noćenja, kao i posebne ponude za porodično leto koji obuhvataju sve ono što garantuje dobar porodični odmor u trajanju od minimum 5 noćenja.

Komforan i porodici prilagođen smeštaj Solaris Resorta u Vrnjačkoj banji

Iako porodični odmor podrazumeva da su svi u ‘paketu’, važno je da ipak svako ima svoj prostor.

Porodične sobe Hotel Solaris

Resorti koji su okrenuti potrebama cele porodice, poput Solarisa, u ponudi imaju komforne apartmane i porodične sobe.

Porodične sobe zapravo čine dve fizički odvojene sobe i kupatilo, što je odlično rešenje kada letujete sa decom. Takođe, u resortu će uvek moći da Vam izađu u susret kada su pitanju kreveci i dečiji krevetići.

U Solaris resorts-u deca do 12 godina ostvaruju gratis smeštaj i polupansion u okviru specijalnih ponuda za porodice.

 

Restoran Biber u okviru kompleksa Solaris Resorta u Vrnjačkoj banji

U okviru porodičnog paketa, uključen je i polupansion. Na raspolaganju su Vam raznovrsni specijaliteti, pa će i najprobirljivija deca pronaći nešto za sebe. Ako putujete sa bebom, ne brinite, jer su Vam hranilice uvek dostupne.

Restoran Biber Solaris Resorts

Tokom letnjih meseci obroci se služe u restoranu “Biber” koji se nalazi između dva otvorena bazena. Poštujući sve preporuke i uredbe Vlade Republike Srbije, prilagodjeno je poslućivanje hrane kako bi boravak naših gostiju bio siguran i bezbedan.

Naš dragi kuvar Jean Marc Labbe u svoja jela će specijalno za vas uvrstiti romantični duh francuske i kreirati jedinstvenu rapsodiju ukusa, elegantno serviranu na tanjiru. Tajna njegove kulinarske veštine se pored savršenih kombinacija najrazličitijih sastojaka možda najpre krije u maštovitom pristupu. Pre nego što probate specijalitete koji izlaze iz kuhinje Jean Marc Labbea i njegovog tima, u potpunosti će Vas osvojiti elegantna prezentacija stilizovanih jela perfektno usklađenih ukusa. Suština je u detaljima.

 

Igraonica Zvončica u okviru Solaris Resort-a

Kada roditelji požele malo vremena za sebe, decu mogu ostaviti u igraonici koja se nalazi u okviru resorta bez imalo griže savesti. Na prostoru od 100m2 deca mogu uživati u toboganima, ljuljaškama, lavirintima, raznobojnim loptama i strunjačama. Deci je posebno zanimljiv zid za penjanje.

Zvončica, igraonica za decu u okviru Hotela Solaris
Za zabavu Vaše dece su zaduženi profesionalni animatori koji će učiniti sve da boravak Vaše dece bude što interesantniji. Dodatna pogodnost je to što je igraonica otvorena od 10h do 21h.

Spa centar i bazeni u sklopu Solaris Resort-a

Preporučujemo Vam da zajedno uživate u kupanju u bazenima. Ono što posebno olakšava uživanje kraj vode je moderan i atraktivan Bio-design bazen. Uređen u skladu sa okruženjem i sa sopstvenom plažom. Čitav bazen i obala izrađeni su od kvarcnog peska i smole, i kao takvi upotpunjuju užitak i prenose doživljaj morske obale.Bio dizajn bazen Solaris Resorta u Vrnjackoj banji

Svojom atraktivnošću tokom leta privlači veliki broj gostiju koji svoje osveženje od vreline traže pored vode, a posebno je primamljiv deci. Zbog svoje dubine i neklizajućeg dna je veoma siguran za decu. Pored bazena u svakom trenutku imamo spasioce koji se brinu za bezbednost gostiju.

Bazen sa tropskim barom u Solaris Resortu u Vrnjackoj Banji

Ono što je velika prednost bazena u Solaris resortsu je da je usmeren na svoje goste, nema velikih gužvi i da Vaša deca mogu bezbedno uživati u svim sadržajima.

Kada deca požele još zabave a roditelji malo mira, mlađi članovi porodice mogu se družiti u igraonici, dok se roditelji opuštaju u velikom bazenu sa tropskim barom, saunama ili đakuziju.

Deca do 12 godina mogu koristiti samo bazen sa slanom vodom i slanu sobu uz obaveznu pratnju roditelja. Deci mlađoj od 12 godina je, zbog bezbednosti, zabranjeno korišćenje ostalih sadržaja spa centra.

Jakuzzi u wellness centru Solaris Resorta u Vrnjačkoj BanjiBoravak u slanoj sobi izuzetno povoljno utiče na zdravlje dece, posebno one koja su sklona respiratornim problemima. Interesantan enterijer će Vam pomoći da deci boravak u slanoj sobi učinite zanimljivim.

Roditeljima su na raspolaganju jacuzzi, finska i ruska sauna, parno kupatilo, tople klupe, mrvljeni led i aroma i tropski tuševi. Boravak u spa centru će Vas opustiti, osloboditi napetosti i stresa.

 

Mirno okruženje i zatvoren kompleks Solaris Resorta u Vrnjačkoj Banji

Kada ste na odmoru sa porodicom svakako Vam je važno i neposredno okuženje smeštaja. Kompleks sa smeštajnim jedinicama je okružen prelepo uređenim vrtovima i travnjacima. Dvorište za decu u Solaris Resortu

Ne morate brinuti za bezbednost dece i možete ih pustiti da slobodno trčkaraju u okviru resorta.

Solaris resorts je ušuškan u mirnom delu Vrnjačke Banje, daleko od gužve, a opet na samo desetak minuta od glavnog šetališta – Promenade.

Ono po čemu se Solaris resorts ističe je i pet friendly politika. Kako smo svesni da su naše kuce i mace neodvojivi deo naše porodice, rado ćemo i njih ugostiti.

Kao što vidite, Vrnjačka Banja i Solaris resorts će Vam pružiti baš ono što je Vašoj porodici potrebno za kvalitetan odmor. Sigurni smo da će letovanje sa decom u Solarisu biti odmor za pamćenje.

 

Provedite sa porodicom leto koje će Vam ostati u najlepšem sećanju!

U nastavku Vam predstavljamo poseban paket namenjen odmoru sa decom.

Porodično leto u Vrnjačkoj Banji

 • Paket važi na minimum 5 noći.
 • Dvoje dece do 12 godina ostvaruju besplatan boravak.
 • Polupansion po osobi po danu.

Porodično leto
1 odrasla osoba9.525 din. / 82 €
2 odrasle osobe6.300 din. / 54 €
3 odrasle osobe5.175 din. / 45 €

U tabeli su obračunate cene sa popustom od 25%

  • Smeštaj u apartmanu, ili porodičnoj sobi na bazi polupansiona.
  • Poklon dobrodošlice: Coffee cake za roditelje i slatki zalogaj iznenađenja za decu.
  • Gratis boravak za decu do 12 godina.
  • Korišćenje wellness centra – jedan vremenski neograničen ulazak dnevno.
  • Neograničeno korišćenje dva otvorena bazena.
  • Tročasovno korišćenje dečije igraonice.
  • Paket važi od 21.6. do 31.8.2020.

Opšte napomene

  • Prijava gostiju od 14h
  • Odjava gostiju do 11h
  • WI-FI konekcija u celom kompleksu
  • Mogućnost kasnije odjave (na zahtev)
  • Doručak/ večera se služi na bazi izložbenog stola / direktan servis, u zavisnosti od broja gostiju
  • Boravišna taksa 120 din. / 1 € po osobi po danu
  • Osiguranje 12 din. / 0,10 € po osobi po danu

Način plaćanja

 • Obavezna uplata avansa od 30% od ukupnog iznosa
  • Gotovinski
  • Virmanski
  • Kreditnim karticama (VISA, VISA ELECTRON, MASTER CARD, MAESTRO, DINA CARD i AMERICAN EXPRESS)

Uslovi boravka za decu

  • Deca do 12 godina ostvaruju BESPLATAN boravak
  • Deca do 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu
  • Od 7 do 15 godina plaćaju boravišnu taksu 60 din / 0,50 € po danu
  • Deci do 12 godina nije dozvoljeno korišćenje sledećih sadržaja u wellness centru: tople klupe, finska i ruska sauna, parno kupatilo, hladna soba, mrvljeni led, jacuzzi, aroma & tropski tuševi, fitness sala.
  • Deca do 12 godina koriste slanu sobu i zatvoreni bazen sa slanom vodom u pratnji roditelja u dečijem terminu od 10h do 18h.

Uslovi boravka za kućne ljubimce

Detaljnije

  Promeni / Otkaži rezervaciju »

  Želite da vam naši agenti pošalju personalizovanu ponudu na osnovu vašeg upita? Molimo ispunite obrazac ispod i javićemo vam se u najkraćem mogućem roku.”

  Pozovite naš rezervacioni centar na +381 36 426 500 za sve informacije koje vas zanimaju.