Velikan sprske glumačke scene, Dragan Bjelogrlić, gost hotela Solaris Resorts

22.01.2018

Izuzetna nam je čast, uz nemerljivo zadovoljstvo, što smo bili u prilici da prethodne nedelje ugostimo proslavljenog glumca Dragana Bjelogrlića.

Popularni Bjela je u društvu starijeg brata, filmskom svetu poznatog kao producenta između ostalih i kultnog filma „Lepa sela lepo gore“, Gorana Bjelogrlića i drugih saradnika na trenutno aktulenom projektu „Senke nad Balkanom“ odseo u našem hotelu, uživajući u sadržajima wellness centra.

Ekipa serije koja rasvetljava uzbudljivu istorijsku priču iz potpuno novog ugla, drugačijem od svega što smo do sada čuli i o čemu smo učili, provela je vikend u Vrnjačkoj Banji, obišavši lokalitete, bistu otkrivenu u čast Dragana Nikolića, banjske parkove.  Posetili su i destileriju Dane Trmčić,  koja u duhu porodične tradicije već više od deset godina proizvodi rakiju koja se sada konzumira širom Evrope.

Mnoštvo najlepših utisaka koje su naši gosti poneli iz Vrnajčke Banje potaklo je ideju o saradnji između  filmske produkcijske kuće “Cobra” i hotela SolarisReosrts. Vesti o brojnim iznenađenjima koja s tim u vezi predstoje, moći ćete da pročitate na našoj facebook stranici i sajtu hotela Solaris Resorts.