REPREZENTACIJA KUVAJT-A U SOLARISU

Solaris Resorts imao je čast da ugosti rukometnu reprezentaciju iz Kuvajta, koja je prethodnih 9 dana vredno i marljivo trenirala i pripremala se za predstojeće kvalifikacije na Olimpijskim igrama.

Sportisti su veoma zadovoljni pruženom uslugom, a svoje impresije su preneli i kroz intervjue za veliki broj srpskih medija. Posebne pohvale izneo je trener rukometnog kluba koji je rekao kako je Solaris jedinstveni hotel koji ima sve što je potrebno za pripreme jednog sportskog tima. Takođe je pohvalio i lokaciju, jer su tereni jako blizu, hranu koja je izvrsna i osoblje koje je jako reduzimljivo i uvek na usluzi.

Veoma nam je drago da još jednom možemo da se pohvalimo kako smo ispunili očekivanja jedne jako zahtevne reprezentacije. Solaris je i ovu grupu ispratio kao prijatelja hotela uz specijalno pripremljene poklone, u saradnji sa firmom Rajska bašta, koja je sa posebnom pažnjom pripremila lepo dizajnirane kutije sa teglicama livadskog meda i lovorovim uljem koje leči veliki broj bolesti.