Pozovite nas: +381 36 426 500

Početna

Vrnjačka Banja

Hotel Solaris Resort

Hotel Solaris Resort u Vrnjačkoj Banji je kategorisan sa 4 zvezdice. • Promeni / Otkaži rezervaciju »
  Želite da vam naši agenti pošalju personalizovanu ponudu na osnovu vašeg upita? Molimo ispunite obrazac ispod i javićemo vam se u najkraćem mogućem roku.”   Pozovite naš rezervacioni centar na +381 36 426 500 za sve informacije koje vas
   zanimaju.

  Mi brinemo o vama
   

  Vrnjačka Banja je sa razlogom kraljica banjskog turizma.

  Pored toga što je poznata po svojim lekovitim izvorima i zdravstvenom turizmu, Vrnjačka Banja može itekako mnogo toga da ponudi. Svojom sadržajnom i bogatom ponudom je postala atraktivan turistički centar i za one željne zabave i novih iskustava.

  Puno je razloga koji čine Vrnjačku Banju idealnom destinacijom za odmor, bilo da putujete sami, u paru ili sa decom.  Tokom cele godine u Vrnjačkoj Banji se održavaju brojne manifestacije, festivali i druga dešavanja prilagođena svim starosnim dobima.

  Hotel Solaris resort sa jedinstvenim wellness i spa centrom u Srbiji i regionu se prostire na 1ha i poseduje 4 zvezdice. U toku sedmogodišnjeg rada zauzeli smo vodeće mesto u hotelijerstvu, kako u wellness i spa centrima u Srbiji, tako i u sportskom, kongresnom i individualnom turizmu.

  Predstavljamo Vam specijalne ponude hotela za letovanje u Srbiji i izdvajamo činjenice, aktivnosti i manifestacije koje najbolje opisuju boravak u Vrnjačkoj Banji.

  • Solaris HOME

   Da li ste u ovim teškim vremenima pomislili kako biste želeli da se sa svojom porodicom pomerite od svega i relaksirate svoj um i telo uz sve uslove za život i rad?

   Cena od: 2.000 din / 17 €

  • NOVA GODINA U SOLARISU

   Jedinstvenost ponude čini novogodišnja svečana večera sa bogatim menijem od 5 gangova internacionalne kuhinje

   Cena od: 7.825 din / 67 €

  • Banjski užitak

   Smeštaj u apartmanu na bazi polupansiona, svakodnevno korišćenje wellness-a, posebne pogodnosti u Wellness centru

   Cena od: 4.103 din / 35 €

  • Rad iz Solarisa

   Zamenite rad od kuće, radom iz hotela Solaris! Da li ste znali da hotelska soba ili apartman mogu postati Vaša kancelarija i mesto za nesmetani rad?

   Cena od: 4.488 din / 38 €

  • Trač paket u Vrnjačkoj Banji

   Vrnjačka Banja je idealna za trač vikend. 3 osobe plaćaju u hotelu Solaris resort, 4. osoba boravi gratis. Masaža dobrodošlice, piling i aparaturno dubinsko čišćenje lica.

   Cena od: 5.456 din. / 47 €

  • Porodični odmor u Vrnjačkoj Banji

   GRATIS boravak dece do 12 god. u Solaris Resortu, ritual u parnom kupatilu, svakodnevno korišćenje wellness-a, 3h korišćenje igraonice u Vrnjačkoj Banji.

   Cena od: 5.984 din. / 52 €

  • Romantični paket u Vrnjačkoj Banji

   All sense masaža aromatičnim svećama, vino dobrodošlice, romantična kupka uz šampanjac i sveće, katanac ljubavi u Vrnjačkoj Banji.

   Cena od: 5.933 din. / 51 €

  • Welness & Spa u Vrnjačkoj Banji

   Voćni napitak, piling u parnom kupatilu na bazi mente, kaolinsko pakovanje u parnom kupatilu na bazi algi i eukaliptusa u hotelu Solaris u Vrnjačkoj Banji

   Cena od: 6.631 din. / 57 €

  • PIT – STOP predah u Vrnjačkoj Banji

   Budite spremni za nove poduhvate i napravite predah posetom hotela Solaris Resorta u Vrnjačkoj Banji.

   Cena od: 5.800

  "Uvek je pravo vreme".

  Smeštaj sa bazenom

  Hotel Solaris u Vrnjačkoj Banji poseduje 91 komforni apartman veličine 45 m2, a na raspolaganju su i luksuzni penthouse apartmani veličine 110 m2.

   

  VIŠE INFORMACIJA

  Wellness & Spa centar

  Na prostoru od 1000m2 stvorili smo najprestižniji wellness centar u regionu sa jedinstvenom ponudom. Finska i Ruska sauna, jacuzzi, slana soba, parno kupatilo, masaže, aroma tuševi...

  VIŠE INFORMACIJA

  Otvoreni i zatvoreni bazeni

  U sklopu Solaris Resorta u Vrnjačkoj Banji su dva otvorena bazena (od kojih je jedan bio-design, a drugi sa tropskim barom u vodi), i zatvoreni bazen sa slanom vodom.

  VIŠE INFORMACIJA

  Igraonica i animatori za decu

  Naša igraonica Zvončica površine od 100m2 je smeštena u sklopu Solaris Resorta. Korišćenje igraonice i druženje sa profesionalnim animatorima će Vašoj deci učiniti nezaboravni boravak u našem hotelu.

  VIŠE INFORMACIJA

  Restorani i Loby bar

  Naš kuvar ­­­­­­­Jean Marc Labbe, sa posebnom pažnjom pristupa pripremi jela, dajući svakom od njih lični pečat. Restorani su sa pansionskim i a la carte obrocima a Loby Bar za uživanje.

  VIŠE INFORMACIJA

  Parking prostor u Solarisu

  Za sve naše goste obezbeđeno je 100 parking mesta u okviru Solaris kompleksa i izolovana su od spoljašnjih prolaznika. Parking je osvetljen noću i pod video nadzorom.

  VIŠE INFORMACIJA

  Kongresna i seminar sala

  Konferencijska sala kapaciteta 200 mesta je opremljena najmodernijom tehnologijom, klimatizacijom, ozvučenjem, wi-fi konekcijom, laptopom, sa četiri projektora i opremom.

  VIŠE INFORMACIJA

  Virtuelna tura kroz Solaris

  Prošetajte kroz Solaris Resort u Vrnjačkoj Banji i doživite ugodan ambijent kao da se zaista nalazi u njemu. Upoznajte se sa svakim delom hotela kroz 360 virtuelnu turu.

  VIŠE INFORMACIJA

  U hotelu ističemo da je naš najveći uspeh osoblje, bez kog ovo mesto ne bi bilo to što je danas.

   

  CLASSIC APARTMAN

  Classic apartmani su veoma komforni i sastoje se od spavaće sobe, dnevne sobe, kuhinje i kupatila. Moderan dizajn, prostranost i udaljenost od buke, čini ovaj apartman savršenim prostorom za vaš odmor. Većina apartmana je sa prostranim terasama koje gledaju na predivni vrt i zelenilo, gde se možete opustiti uz svež vazduh i cvrkut ptica. U classic apartman mogu se smestiti maksimalano 3 osobe.

  Detaljnije