Pozovite nas: +381 36 426 500
Solaris Resort nije hotel
već simbol uživanja
Cerska 10, Vrnjačka Banja, Srbija

O wellness zoni

U periodu od 03.05. do 20.06. će trajati renoviranje Wellness centra Solaris Resorts-a. Naš Wellness centar će biti na preko 1000 metara kvadratnih i imaće najmodernije sadržaje zbog čega će ostati lider u celom regionu.

Jedinstvenost naše ponude čini i najprestižniji Wellness centar u regionu. Obilje sadržaja i stručno osoblje omogućavaju gostima da provedu nezaboravne i opuštajuće trenutke negujući svoje telo i duh.

U ponudi se nalazi: jacuzzi za 5 osoba sa hidro i aero masažama, slana pećina, kaldarijum, ruska banja, parno kupatilo, relax baldahin, tuš tropska kiša, finska sauna, tepidarijum kao i zatvoreni bazen sa slanom vodom temperature 29 stepeni. U okviru relax zone, gostima su na raspolaganju razne vrste masaža, relax soba i tepidarijum.

Svi programi i sadržaji izvode se u kombinaciji sa najmodernijim tehnološkim dostignućima zbog čega je Wellness centar Solaris Resorta jedan od najlepših u turističkoj ponudi Srbije.
Radno vreme wellness centra 10-21h
Kontakt telefon Wellness centra 036/51-000-11

Napomena: Ne postoji topla veza između Wellness centra i apartmana.

USLOVI ZA DECU: Deca uzrasta do 12 godina mogu koristiti usluge Wellness centra u pratnji roditelja u terminu od 10 - 15h. Slanu pećinu mogu koristiti samostalno deca uzrasta iznad 12 godina.

Wellness zona

Slana pećina

Slana pećina pomaže pri lecenju raznih bolesti.Jedan tretman u slanoj pećini zamenjuje četiri dana boravka na moru.

 


Parno kupatilo

Ne propustite priliku da kod nas osetite bar delić Istoka. Opustite se i uživajte u svim čarima našeg hamama.

 


Ruska banja

Ruska banja u našem objektu mesto je za Vaše dobro raspoloženje. Uz vreme koje ovde provedete, zaboravićete na ono što zabrinjava i opterećuje. Proverite zašto nište tako dobro ne oslikava rusku dušu.

 


Kaldarijum

Voleli bismo da tokom svog boravka barem nakratko osetite lepotu i blagodeti unutrašnjeg mira i opštenosti. Dozvolite sebi da se u kaldarijumu oslobodite svih duhonih i telesnih napetosti.

 


Tepidarijum

Mesto za postizanje unutrašnjeg mira tepidarijum, zbog blagotvornog uticaja na organizam, preporučuje se kako mladima, tako i starijim osobama.

 


Finska sauna

Uverite se da sauna neobično povoljno deluje i na psihu. Poručejemo Vam da saunom možete do zdravlja i lepote.

 


Jacuzzi

Opustite telo uz jedinstven doživljaj Solaris Resort Jacuzzija.