Pozovite nas: +381 36 426 500
Solaris Resort nije hotel
već simbol uživanja
Cerska 10, Vrnjačka Banja, Srbija

Uputstvo za korišćenje wellness centra

Dobrodošli u oazu mira i relaksiranja, dobrodošli u Solaris Wellness centar!

Wellness centar je oaza mira, relaksacije i oporavka. Da bi se takvo okruženje održalo, potrebno je slediti nekoliko jednostavnih osnovnih pravila:

-Govorite tiho
-Poštujete tudju privatnost
-Isključite mobilni telefon

Kod nas nema posebnih „strogih“ pravila, već samo praktičnih saveta koji će Vam pomoći da se boravkom u našem Wellness centru osećate što prijatnije.

Odmah na ulazu će Vas sačekati ljubazno osoblje wellness centra koje će Vas upoznati sa uslugama koje naš centar pruža. Konsultujte se sa osobljem ukoliko želite bilo kakvu zdravstvenu konsultaciju ili savet vezan za korišćenje wellness sadržaja.

Kao gost wellnessa dobijate narukvice da koje nosite u wellness zoni (zlatna za goste a, srebrna za eksterne goste). Svi gosti dobijaju ključ od ormarića u kom se nalazi oprema za wellness (peškir, keceljica i papuče) .Sve što treba da ponesete sa sobom je kupaći kostim i dobro raspoloženje. Garderobe za dame i gospodu su odvojene, i u svakoj garderobi imate sve što Vam je potrebno da se sredite posle korišćenja wellnessa (tuševi, toalet, gelovi za tuširanje, fenovi za kosu). Osoblje Vas sprovodi kroz wellness i upoznaje sa korišćenjem sadržaja.

NAPOMENA: Ključeve od ormarića nosite sa sobom zbog sigurnosti Vaših stvari.

WELLNESS SADRŽAJ

Prvo sto preporučujemo je slana pećina koja menja 4 dana boravka na moru. Vreme predviđeno za odrasle je 40min, a za decu 20min. U slanu pećinu ulazite dok ste suvi.

Sledeće što ima veze sa morem,a ne bi trebalo da se zaobiđe je bazen sa slanom vodom temperature 29 ˚C.

Zbog cirkulacije i jačanja organizma sledi korišćenje sauna za koje se pripremate na toplim klupama kaldarijumima i tepidarijumima čija je temperatura 36˚C do 40˚C.

Posle adaptiranja Vašeg tela na više temperature možete posetiti Finsku saunu ili Rusku banju– pomažu Vašem telu da se oslobodi viška tečnosti i štetnih materija iz organizma. Optimalno zadržavanje do 15 min. Nakon korišćenja sauna obavezno tuširanje mlakom do hladnom vodom radi bolje cirkulacije.

Sledi Jacuzzi - čija topla voda u kombinaciji sa dubinskom masažom opušta napetu muskulaturu i oslobađa telo od stresa.

I na kraju ne smete zaobići Tursko kupatilo čija toplota i vlažnost vazduha obezbeđuju idealnu atmosferu za opuštanje kao i odličan tretman za Vašu kožu. Optimalno zadržavanje do 15 min. za vreme kojeg je preporučeno rashlađivanje tuševima jednom ili dva puta.

Kako bi Vaš boravak u Wellness-u bio potpun preporučujemo Vam neku od masaža koje imamo u ponudi.

Očekujemo Vas,

Wellness centar Solaris Resorta.

Wellness zona

Slana pećina

Slana pećina pomaže pri lecenju raznih bolesti.Jedan tretman u slanoj pećini zamenjuje četiri dana boravka na moru.

 


Parno kupatilo

Ne propustite priliku da kod nas osetite bar delić Istoka. Opustite se i uživajte u svim čarima našeg hamama.

 


Ruska banja

Ruska banja u našem objektu mesto je za Vaše dobro raspoloženje. Uz vreme koje ovde provedete, zaboravićete na ono što zabrinjava i opterećuje. Proverite zašto nište tako dobro ne oslikava rusku dušu.

 


Kaldarijum

Voleli bismo da tokom svog boravka barem nakratko osetite lepotu i blagodeti unutrašnjeg mira i opštenosti. Dozvolite sebi da se u kaldarijumu oslobodite svih duhonih i telesnih napetosti.

 


Tepidarijum

Mesto za postizanje unutrašnjeg mira tepidarijum, zbog blagotvornog uticaja na organizam, preporučuje se kako mladima, tako i starijim osobama.

 


Finska sauna

Uverite se da sauna neobično povoljno deluje i na psihu. Poručejemo Vam da saunom možete do zdravlja i lepote.

 


Jacuzzi

Opustite telo uz jedinstven doživljaj Solaris Resort Jacuzzija.